Intrebari frecvente


1.    Ce colectii de rochii de gasesc la salon?
FLOEL Design este specializata exclusiv in creatia, productia si comercializarea rochiilor de mireasa, a rochiilor de seara si accesoriilor pentru nunta fiind concentrata mereu spre un design inovativ.


Colectiile ce se regasesc la salon sunt:
-    Rochii de mireasa – A Line
-    Rochii de mireasa – Sirena
-    Rochii de mireasa – Just like a princess
-    Rochii de mireasa – Just like a Greek princess
-    Rochii de mireasa – Simplicity
Dorinta noastra este de a participa la succesul din momentele unice, misterioase si fermecatoare ale acestui unic eveniment in viata fiecarei tinere, casatoria cu tot ce inseamna ea.
Toate colectiile pot fi vazute pe site-ul oficial www.rochiidemireasabuzau.ro


2. Cum se pot vedea  sau proba rochii de mireasa prezentate pe site?
Pentru a vedea si proba rochiile de mireasa sau rochiile de seara va rugam sa ne vizitati la salonul situat in Buzau, Strada Pacii, nr. 30, cu o programare in prealabil la unul din numerele de telefon : 0741119224 sau 0766848254.


4. Cum se poate comanda modelul de rochie dorit si care este timpul de onorare a unei comenzi?
Daca rochia se gaseste in magazinul nostru, poate fi achizitionata pe loc iar plata se face integral.
In cazul in care modelul nu se gaseste in salon, se face comanda prin achitarea 50% din valoarea rochiei. Timpul de onorare al comenzii este de 6-8 saptamani sau la urgenta in 3-4 saptamani cu achitarea taxei de urgenta in valoare de 100 lei in cazul rochiilor de seara si 200 lei in cazul rochiilor de mireasa. La acest termen se mai adauga timpul necesar eventualelor retusuri (scurtat, stramtat, sistemul de prindere a trenei) fara un cost suplimentar.


5. Se pot retusa rochiile de mireasa sau de seara cumparate ?
Sunt incluse in pretul rochiei de mireasa retusuri - transformarile care se aduc pentru a aranja rochia dupa dimensiunile tale (inaltime, talie, bust) si sistemul de prindere a trenei.


6. Toate rochiile prezentate pe site se gasesc la salon ?
In  salonul FLOEL DESIGN este expusa o parte importanta din fiecare colectie, avand astfel, posibiliatea de a vedea calitatea materialelor. De asemenea, puteti consulta cataloagele in vederea unei comenzi individuale.
Orice model prezentat se poate comanda in vederea achizitionarii acestuia.


7.  Aveti accesorii de mireasa in salon?
Da, detinem o gama larga de accesorii pentru mireasa: pantofi de mireasa, voaluri scurte, voaluri lungi, catolice, cu broderii, cu cristale Swarovski, manusi, voalete, flori de par, bolerouri. Toate acestea pot fi confectionate dupa design-ul dvs.